Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Κάθε επαγγελματικός τομέας έχει και τις δικές του εξειδικευμένες ανάγκες. Για την ικανοποίηση των εξειδικευμένων αυτών αναγκών των πελατών – από ελεύθερους επαγγελματίες μέχρι και υπεύθυνους εταιρικών στόλων – το νέο Peugeot Partner διατίθεται σε πολλές εκδόσεις προσαρμοσμένες απόλυτα με τις εκάστοτε απαιτήσεις.

 

PEUGEOT i-COCKPIT®

Το PEUGEOT i-COCKPIT® περιλαμβάνεται για πρώτη φορά στον στάνταρ εξοπλισμό ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου : η μοντέρνα σχεδίαση περιλαμβάνει το μικρής διαμέτρου τιμόνι, το σύστημα HUD ‘head-up display’ καθώς και πλήρη οθόνη αφής 8”, για ευκολία και πραγματική άνεση στην οδήγηση χάρη στη - μοναδική για τη συγκεκριμένη κατηγορία - εργονομική θέση οδήγησης. 

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΠΙΣΩ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ (SURROUND REAR VISION)

Το νέο Peugeot Partner, σας δίνει τη δυνατότητα να είστε ο πρώτος χρήστης ελαφρού επαγγελματικού που απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα του συστήματος Περιφερειακής Πίσω Ορατότητας.  Το πρωτοποριακό αυτό σύστημα, κάνει την οδήγηση ευκολότερη και ασφαλέστερη, δίνοντάς τη δυνατότητα του αποτελεσματικότερου ελέγχου του περιβάλλοντος γύρω από το αυτοκίνητο, ακόμα και εάν δεν υπάρχουν παράθυρα. Το σύστημα απεικονίζει σε οθόνη με τη βοήθεια 2 καμερών, την περιοχή γύρω από το αυτοκίνητο, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε τα πάντα ακόμα και στην περίπτωση που οδηγείτε ένα κλειστό και με διαχωριστικό στο χώρο φόρτωσης, επαγγελματικό όχημα. 

 

ΕΝΔΕΙΞΗ ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΣΗΣ

Νέο στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών, το καινούργιο Peugeot Partner μπορεί να εφοδιαστεί και με δείκτη υπερφόρτωσης. Το συγκεκριμένο πρωτοποριακό σύστημα ενημερώνει τον οδηγό στην περίπτωση που το φορτίο του αυτοκινήτου υπερβαίνει την επιτρεπτή τιμή του ωφέλιμου. Αυτό ισχύει τόσο για το τεχνικά επιτρεπόμενο μέγιστο ωφέλιμο φορτίο, όσο και το συνολικό επιτρεπόμενο μέγιστο βάρος ανά άξονα (εμπρός και πίσω).

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ* ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΑΣ PARTNER ;

Με στόχο να παρέχει καλύτερη πληροφόρηση στους πελάτες της, η Peugeot παρέχει πρόσβαση σε έναν ανεξάρτητο και ρεαλιστικό* τύπο μέτρησης κατανάλωσης.

* Η μέση κατανάλωση υπολογίζεται με βάση την πραγματική χρήση του οχήματος, που προκύπτει από τα δεδομένα που λαμβάνονται στο πρωτόκολλο μέτρησης ή υπολογίζεται από αυτά τα δεδομένα. Αυτές οι εκτιμήσεις είναι ενδεικτικές και παρέχονται μόνο για πληροφόρηση και μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις πραγματικές συνθήκες χρήσης. Η εκτίμηση είναι απολύτως ξεχωριστή από τα επίσημα στοιχεία κατανάλωσης της ΕΕ (οι μόνες επίσημες τιμές) και εξαρτάται από τις παραδοχές και τους όρους του πρωτοκόλλου. Συνεπώς, δεν είναι γενικές τιμές. Το πρωτόκολλο μέτρησης διατίθεται στον ιστότοπο του Ομίλου PSA, www.groupe-psa.com

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ