ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Η διαρκής αναζήτηση της τελειότητας.


Η τεχνογνωσία της PEUGEOT στην υπηρεσία της αισθητικής και της ποιότητας χωρίς συμβιβασμούς: απόλυτα ισορροπημένες αναλογίες, πλευρικά παράθυρα frameless, φινίρισμα και εξωτερικές επιφάνειες που έχουν δουλευτεί με απόλυτη ακρίβεια ώστε κάθε λεπτομέρεια να προσθέτει μια πινελιά κομψότητας και τελειότητας.

 

ΖΗΣΤΕ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.

Σας εμπνέει σε κάθε σας ταξίδι.

Με την απόλυτη ακρίβεια του πλαισίου, την αμεσότητα του συστήματος διεύθυνσης και την υποδειγματική οδική συμπεριφορά, χάρη στην πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων και την ενεργητική ανάρτηση AMVAR, το νέο  PEUGEOT 508 ενισχύει το αίσθημα της οδηγικής απόλαυσης και της ελευθερίας κίνησης.

508 GT & 508 1.6 PureTech 180hp EAT8

 

PEUGEOT i-COCKPIT®. ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

PEUGEOT i-Cockpit® : ο απόλυτος έλεγχος του αυτοκινήτου.

Καθίστε στη θέση του οδηγού απολαμβάνοντας την αμεσότητα των χειρισμών και οδηγήστε σχεδόν ‘με τη σκέψη’, χάρη στο μικρής διαμέτρου τιμόνι, την πλήρως διαμορφώσιμη ψηφιακή οθόνη του Head-Up Digital Display και την High Definition οθόνη αφής των 10’’ χωρητικής τεχνολογίας. Ανακαλύψτε την άνεση των καθισμάτων, τη λειτουργία μασάζ πολλαπλών σημείων και το ηχοσύστημα Hi-Fi της FOCAL® που προσφέρει κρυστάλλινο ήχο και κορυφαία πιστότητα αναπαραγωγής και ταξιδεέψτε σ’ έναν κόσμο μοναδικών οδηγικών συγκινήσεων.

 

ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ.

Τίποτε λιγότερο από το τέλειο.

Χάρη στην αποδοτικότητα των κινητήρων PureTech και BlueHDi και του αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων EAT8, το νέο PEUGEOT 508 επιτυγχάνει εκπληκτικές επιδόσεις τόσο στον τομέα της κατανάλωσης, όσο και σε εκείνον των εκπομπών CO2.

 

ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.

Η εμπειρία της ιδανικής απεικόνισης του περιβάλλοντος.

Οδηγώντας τη νύχτα, με τη βοήθεια της κάμερας υπερύθρων που βρίσκεται τοποθετημένη στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου και μέσω της τεχνολογίας “Night Vision”, σας δίνεται η δυνατότητα να εντοπίσετε ο,τιδήποτε κινείται στην πορεία σας. Εφοδιασμένο με συστήματα ασφαλείας και υποστήριξης οδήγησης τελευταίας τεχνολογίας, το νέο PEUGEOT 508 σας ανοίγει το δρόμο προς το μέλλον.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ